Zidne lampe – detalji koji ulepšavaju vaše zidove

Da li ste se nekada zapitali, kako na najefikasniji način da svoj životni prostor oplemenite i dekorišete? Rešenje se krije u zidnoj rasveti.

U ponudi se nalazi širok spektar dezena koji vam daju slobodu da dom opremite u duhu koji je vama najsrodniji. Da li ste pristalica modernog dizajna ili više volite tradicionalniji izgled rasvete? Nastavite sa čitanjem jer u redovima koji slede, predstavljamo tri modela zidnih lampi koje se odlično mogu uklopiti i u vaše domove!

Tradicionalni modeli

Zidna rasveta koja odgovara gotovo svakom zidu. Jednostavan dizajn i sveden oblik, volećete i ako ste pristalica modernijeg enterijera. Ako je model još jednobojan –ovakvim izborom u dom unosite suptilnu dozu elegancije.

zidna lampa  PORAK 4040-8W

PORAK 4040-8W

Moderna zidna rasveta

Dizajnirani tako da skreću pažnju na sebe, modeli koji spadaju u kategoriju moderne zidne rasvete su savršen dodatak u domovima koji su opremljeni u sličnom stilu. Materijalima, dizajnom i oblicima zidnih lampi se možete poigravati, uklapajućije na najbolji način sa ostatkom prostora. Stvarajući kombinacije koje odgovaraju vašim afinitetima, svom domu dajete lični pečat.

zidna lampa globo KIDAL 15228W

KIDAL 15228W

Neobično i nesvakidašnje

Volite neobičnost u bilo kom obliku? Onda će vas modeli nestandardnog oblika jednostavno za-di-vi-ti. Model koji vam predstavljamo inspirisan je izgledom vodovodnih cevi, i sasvim sigurno će ga poželeti svako ko u svom domu voli da oseti dašak ekstravagancije.

zidna lampa globo BAYUDA 43000W2

BAYUDA 43000W2

Bez obzira da li ste pristalica tradicionalnog ili nešto modernijeg načina opremanja prostora, verujemo da ćete u širokom GLOBO asortimanu pronaći rasvetu koja odgovara svim vašim zahtevima. Kako je zidna rasveta dopuna centralnom osvetljenju u prostoriji, zabavite se kombinujući je u ostatak enterijera, stvarajući za sebe i svoje najdraže utočište kojem se uvek rado vraćate.