Uz plafonske ventilatore, uživajte u sopstvenom povetarcu

Pred nama su dugi dani i topla noćna leta, a toplije vreme napolju, nas inspiriše da potražimo hladno osveženje unutra. Želimo da započnemo leto sa šik ventilatorom na plafonu. Ali pored dekorativnog dizajna, ventilator koji je takođe I plafonjera – uređenje doma čini praktičnim I lepšim. Evo načina da se ohladite i u najtoplijim letnjim noćima. Uz plafonskeventilatore, uživajte u sopstvenom povetarcu.

Pre nego što izaberete plafonski ventilator, imajte na umu da su oni idelana zamena za klima uređaje. Ako se pitate kako, mi ćemo Vam odgovoriti! Da li ste znali da postoje određene studije, na kojima je dokazano da ljudima više odgovara temperatura koju stvaraju plafonski ventilatori, u odnosu na klima uređaje? Strujanje vazduha koje proizvode plafonski ventilatori, utiču na uklanjanje temperature sa kože, I telo se oseća svežije. Pored prijatnosti koje nam pružaju, takođe štedimo I električnu energiju u odnosu na klima uređaje.

Za najbolju cirkulaciju vazduha u vašem domu, ovom prilikom Vam predstavljamo modele koji su hit ovog leta!

Plafonski ventilatori iz serije ROSARIO

Moderan i funkcionalan ventilator iz serije Rosario, unosi posebnost u svaki dom! Ovaj okrugli plafonski ventilator nesvakidašnjeg dizajna ima uključeno LED osvetljenje od 48W i pruža 2600 lumena jačine svetlosti. Boje se mogu menjati daljinskim upravljačem, I njihovom promenom, možete da utičete na šarm vašeg doma zato što se one nalaze u rasponu od tople bele, od 3000K, do neutralne bele boje od 4500K do bele boje 6500K. Takođe, ventilator ima 3 brzine kao i tajmer.

Šifra: 03619, Prečnik – 770mm, visina – 255mm

Cenu plafonskog ventilator proverite na linku 

 

Iz kolekcije Rosario, takođe možete da izaberete elegantan plafonski ventilator sa osvetljenjem, i ovaj model sigurno ostavlja raskošan utisak u svakoj prostoriji, sa 2120 lumena jačine svetlosti. Hromirana I satinirana boja se savršeno uklapa u igru svetlosti, koju možemo da podešavamo na daljinskom upravljaču jer je ovaj ventilator takođe dimabilan. Boja svetlosti se menja od tople bele od 3000 K do hladne bele boje od 6000 K. Ovaj prefinjeni model predstavlja savršen dekorativni element uz dodatnu funkcionalnost rashlađivanja prostorije.

Šifra: 03622, Prečnik – 550mm, visina – 200mm

Cenu proverite putem linka 

Ventilatori iz kolekcije Rosario, pored svog kvaliteta I praktičnosti su tu da Vam obezbede stvaranje komfornog ambijenta svojim svetlosnim mogućnostima. Sa daljinskim upravljačem koji takođe dolazi uz ovaj model, birate boju svetlosti koja Vam odgovara, I pored tri stepena brzine, tu je I tajmer pomoću kog podešavate odloženo gašenje ventilatora. Takođe, tu je LED osvetljenje, od 48W kao i opseg boje od tople bele od 3000K, neutralne bele boje od 4500K, do bele boje od 6000K da Vašim prostorijama udahne željnu boju svetla ali i prijatnu atmosferu.

Šifra: 03618, Prečnik – 600mm, visina – 230mm

Cenu ovog model, možete videti na linku 

Sada kada ste se upoznali sa kolekcijom Rosario, pozivamo Vas da posetite Globo salon rasvete, u Novom Sadu na adresi Radoja Domanovića 47, ali i da pogledate asortiman Globo ventilator koje imamo u ponudi na našem sajtu!