UNESITE LETO U SVOJ DOM – VISILICE KOJE SU APSOLUTAN TREND OVE SEZONE

Poslednjih godina sve više se preferira minimalistički dizajn pri uređenju doma. Taj trend prate predmeti koji imaju estetski karakter. Cilj ovog pravca je da se prosto uživa u tom „umetničkom delu“.

Evo kako da uredite svoj dom tako da odiše svežinom i prostranošću

Kako bi vaša dnevna soba odisala letom, najbolje je da je ne prepunite suvišnim detaljima. Birajte manje komade nameštaja. Izaberite jedan središnji detalj koji će uneti posebnost. Naša preporuka je VITIANO visilica. Ona svojim izgledom i nesvakidašnjim dizajnom pleni pažnju u enterijeru i daje joj poseban pečat. Beli abažur od metala načinjen je od duplih rešetki, a ono što ga čini još atraktivnijim je mogućnost odabira sijalice po želji. Prečnik ovog abažura je 35cm, i idealno će se uklopiti u bilo koji prostor.

 

Ukoliko je vaš dom uređen neobičnim tonovima, i ako ga krase drvene površine tamnijih nijansi, VITIANO visilica u crnoj boji savršeno će se uklopiti. Ovaj elegantan abažur je prečnika 35 cm i slobodan izbor sijalice upotpuniće njegov izgled uz vaš prostor.

Za prostranije enterijere, naša preporuka je ova visilica iz porodice VITIANO. Sa svoja tri metalna abažura crne boje načinjenih u obliku elegantnih duplih metalnih rešetki božanstvena je za iznad trpezarijskog stola ili klub stola u dnevnoj sobi. Ova visilica je ukupne dužine 68,5cm. Zahvaljujući E14 sijaličnim grlima sami možete izabrati sijalice koje će svojom bojom i izgledom doprineti sveukupnom utisku. Mi Vam preporučujemo LED sijalice zbog uštede energije i dugotrajnosti.

Kada stigne lepo vreme, svi dobiju volju i potrebu za sređivanjem doma, preuređenjem, i unošenjem novih, vedrih detalja.

Inspirisan rastućim trendovima za uređenje doma, Globo se trudi da zadovolji I najistančanija čula. Pored estetike, nezaobilazan je kvalitet, fukncionalnost I dugotrajnost.

Pogledajte ponudu Globo rasvete i ulepšajte svoj zivotni prostor. Vreme je za malo promene.