Tri modela plafonskih ventilatora- preporuka iz GLOBO asortimana

U susret letu neizostavno razmišljamo o tome na koji način možemo da rashladimo svoje domove. Jedan od predloga jeste odabir pravog modela plafonskog ventilatora. Trenutno, na tržištu postoji veliki izbor ventilatora koji se ogleda u kombinaciji najrazličitijeg dizajna, boja, kao i ništa manje važne- funkcionalnosti proizvoda.  U GLOBO asortimanu možete pronaći plafonske ventilatore koji pored osnovne funkcije hlađenja, poseduju i funkciju rasvetnog tela.

Iz asortimana Vam predstavljamo tri modela ventilatora ; u pitanju su modeli  WADE, FERRO i PRIMO.  Ovi plafonski ventilatori imaju mogućnost montaže na kosim plafonima (čija kosina ne prelazi 30°), kao i tri stepena brzine.

Plafonski ventilator WADE

Dvostrani propeleri u boji orahovog i trešnjinog drveta omogućavaju jednostavno kombinovanje ovog modela u dosta  enterijerskih stilova. Ovaj plafonski ventilator se podjednako dobro uklapa kako u elegantne, tako i u minimalististički opremljene prostore.

Prečnik ovog plafonskog ventilatora iznosi 106,6cm, a snaga motoraje 50W.

Rotacija je u oba smera i model poseduje potezni prekidač.

 

 

Prečnik 1066mm, visina 370mm.

Snaga sijalice 60W, E14, 230V.

CENA 13.642,00 RSD

 

Plafonski ventilator FERRO

Ono što kupovinom ovog modela dobijate jeste odlična funkcionalnosti i jednostavan, ali besprekoran dizajn. Uz to, bela boja je ono što naglašava njegovu lepotu.Plafonski ventilator FERRO je savršen za prostore koji ne prelaze 30m2, i snaga njegovog motora je 70W. Modelom se upravlja putem zidnog prekidača.

 

 

Prečnik 1420mm, visina 520mm.

CENA 10.613,00 RSD

 

 

Plafonski ventilator PRIMO

Ovo je model plafonskog ventilatora koji bi, bez sumnje bio odličan izbor za gotovo svaku moderno opremljenu prostoriju. U boji srebra, elegantnih ivica i visoke funkcionalnosti- ovo je model koji će svakom domu dati pečat posebnosti. Zahvaljujući snazi motora od 55W, ovaj ventilator je pogodan za korišćenje u prostorima čija kvadratura ne prelazi 50m2. Uz svoju primarnu funkciju hlađenja, PRIMO plafonski ventilator ima i funkciju rasvetnog tela, a njegov rad se kontroliše pomoću daljinskog upravljača.

 

Prečnik 1320mm, visina 460mm.

E14, 40W, 230V

CENA 25.772,00 RSD

 

Ostale modele plafonskih ventilatora iz GLOBO asortimana, možete pogledati OVDE