Sa dolaskom novog člana u porodicu, od samog početka potrebno je obezbediti rasvetu koja će pre svega, u potpunosti biti praktična za velike, i prijatna za male.

 

 

" />

Rasveta za dečiju sobu i predlozi koje ćete obožavati

Dečija soba - dečije malo carstvo!

Sa dolaskom novog člana u porodicu, od samog početka potrebno je obezbediti rasvetu koja će pre svega, u potpunosti biti praktična za velike, i prijatna za male.

Osvetljenje decije sobe

Inspirisani najmlađima, postoji veliki izbor lampi, lustera i drugih rasvetnih tela, koja su u potpunosti prilagođena uzrastu vaših mališana. Počev od rasvete koju je korisno imati u sobi gde boravi novorođenče ili malo starije dete, do onih modela koji će biti zanimljivi mlađim i starijim tinejdžerima.

Rasveta za najmlađe

Rasveta za bebe i mlađu decu, dostupna je u najrazličitijem spektru boja, među kojima se neretko sreću i pastelne nijanse. Što se oblika tiče, inspiracija je velika i lampe se sreću u obliku životinjica, srca, smajlija, ali isto tako i u klasičnim oblicima uz raznolike motive i likove iz crtanih filmova.

decija soba

Šta je važno da rasveta poseduje ukoliko je postavljena u sobu gde borave mališani?

Za početak, važno je postojanje funkcija promene boje svetla i posedovanja noćnog svetla. Savršen primer praktičnosti i estetike su lampe inspirisane životinjama, koje su u obliku kuce, mace, žirafe i slončeta. Primer za to je dečija serija lampi ANIMAL, gde lampe imaju dva izvora svetla – statični i pokretni. Pokretni element na dodir može da menja boju svetlosti (od slabijeg do jačeg intenziteta), a statični element predstavlja noćno svetlo koje se pali i gasi na dodir.

Rasveta za deciju sobu

svetlo za deciju sobu