Ako ste se pitali gde u Novom Sadu možete pronaći veliki izbor svih vrsta rasvete za svoj dom, kreativne i dekorativne predmete, kao i nameštaj koji je sve samo ne običan- dozvolite da vas uputimo na adresu koja krije sve to na jednom mestu!

" />

Rasveta, nameštaj i dekorativni predmeti za vaš dom

Ako ste se pitali gde u Novom Sadu možete pronaći veliki izbor svih vrsta rasvete za svoj dom, kreativne i dekorativne predmete, kao i nameštaj koji je sve samo ne običan- dozvolite da vas uputimo na adresu koja krije sve to na jednom mestu! Na preko 700m2 izložbenog prostora, na adresi Radoja Domanovića 47.u Novom Sadu, nalazi se GLOBO salon rasvete. Ovde se krije veliki broj predmeta koji će vam ukrasti srce već na prvi pogled.

Rasveta za svaki dom

Ako ste u potrazi za unutrašnjom ili spoljašnjom rasvetom, izrađenoj u tradicionalnom ili modernom duhu, za luksuznim modelima ili nešto svedenijim primercima- pozivamo vas da nas posetite. Bićete iznenađeni izborom koji će vas sigurno navesti na to poželite ipak, još nešto da kupite!

 

Unikatan nameštaj

Svaki komad nameštaja koji u GLOBO salonu pronađete delo je ruku veštih majstora. Upravo naš, ručno izrađeni nameštaj, uneće notu posebnosti u prostor za koji ga kupujete. Kvalitet uz jedinstven stil i dizajn je ono što ove primerke posebno ističe.

 

Dekorativni predmeti

Volite li neobične i jedinstvene stvari? Ako je odgovor potvrdan, pozivamo na nas posetite i uverite se da na jednom mestu možete pronaći neobične satove, figure, i razne druge predmete koji će ulepšati svaki prostor.

Ukoliko ste poželeli da nas posetite i vidite šta se to sve krije u GLOBO salonu rasvete, čekamo vas na adresi Radoja Domanovića 47, u Novom Sadu svakog radnog dana od 09-20h, kao i subotom od 09-17h.

Vidimo se!