Prijatne letnje večeri u tvom dvorištu uz baštensku rasvetu

Kako da napravite savršen kutak za vas i vaše prijatelje u svojoj bašti tokom leta – evo nekoliko saveta u nastavku teksta.

Tople letnje večeri najradije provodimo sa našom porodicom i prijateljima u svom dvorištu ili bašti. Uz druženje obavezne su i po neke grickalice ili večera, piće i muzika.

Da bi doživljaj bio nesvakidašnji, spoljna rasveta može biti pun pogodak. Zamislite baštenske svetiljke oko vaše terase u bašti, pored vaših cvetnih aleja ili duž ivice vaše staze.

Osvetljenje staza ili terasa u dvorištu

Ukoliko želimo da osvetlimo područje kroz koje se krećemo po dvorištu, za osvetljavanje staza i pločnika preporučujemo ovaj tip baštenske svetiljke.

Takođe je savršeno rešenje za osvetljenje ćoškova po dvorištu ili uz vaše terase na kojoj provodite prijatne noći.

Ukoliko je vaša terasa tik uz zid vaše kuće, ovaj tip zidne lampe je savršen za romantičnu atmosferu.

 

Svetiljka CALLISTO napravljena je od nerđajućeg čelika, prozirnog i akrila satenske teksture. Pored toga, stepen zaštite IP44 čini je savršeno prikladnom za spoljnu upotrebu.

Osvetljenje prilaza do kuće

Za osvetljavanje prilaza kući i dekorisanje spoljnih zidova preporučujemo zidne lampe.

Reflektore ispred kuće takođe može zameniti ova predivna svetiljka CALLISTO, u varijanti sa ugrađenim detektorom pokreta od 2 do 6 metara na 90 °. Ovo rešenje je veoma praktično, i svakako ga preporučujemo.

Pored klasične baštenske rasvete, veoma je popularno LED osvetljenje. Ukoliko pratite trendove znate da je popularno LED osvetljenje prešlo iz dnevnih soba i u vrtove.

Zašto je led rasveta najbolji izbor za dvorišta i bašte?

Baštenska led rasveta je dugotrajnija i izdržljivija. Ona takođe štedi električnu energiju. Mnogi se odlučuju upravo za led rasvetu kada biraju rasvetu za osvetljenje u svom vrtu.

Velika prednost led rasvete je to što njoj ne smeta kiša,sneg, nepogode, grad, temepratura u minusu kao ni temperature preko 40 stepeni. Ovo rešenje je veoma praktično, i svakako ga preporučujemo.

Ne trebamo mnogo ni da objašnjavamo da spoljna noćna rasveta omogućava i bezbedno kretanje i korišćenje dvorišta noću.

 

Čim zađe sunce, upalite baštenske svetiljke i vaše dvorište ili terasa poprimiće magičan izgled.

Celokupnu ponudu Globo rasvete pogledajte OVDE.