Plafonski ventilator – rashladite se tokom vrelih letnjih dana

Leto je stiglo i sada je pravo vreme da svoj dom oplemenite praktičnim i dekorativnim plafonskim ventilatorima. Spoj dobrog dizajna, funkcije rashlađivanja i osvetljavanja prostorije, čini da jednim proizvodom budete u potpunosti zadovoljni. Ove nedelje, iz bogatog Globo asortimana, izdvajamo ventilatore koji će vam, sasvim sigurno, predstojeće letnje dane učiniti prijatnijim. Sada je na vama da izaberete model koji se vizuelno najbolje uklapa u prostoriju za koju ga kupujete.
U ponudi imamo najrazličitije modele tradicionalnih, luksuznih i ventilatora za dečiju sobu. Inspiraciju potražite u našim predlozima i neka dom u kom živite, ovog leta postane vaša oaza uživanja.

Šarm tradicionalnog

Za sve vas čije su simpatije više naklonjene tradicionalnom načinu uređenja doma, plafonski ventilator  iz linije CHAMPION osvojiće vaše srce!  Jednostavnost i klasika; funkcionalna primena i savršeno uklapanje u gotovo svaku prostoriju.  Model je izrađen od materijala medijapan/mesing/staklo, sa propelerima u boji hrasta. Imate kosi plafon u prostoriji? Budite bez brige, jer ventilator može bez ikakvih problema biti montiran i na kose phttps://www.globo-lighting.com/produkte/ventilatoren/193/wade-ilafone do 35°.

plafonski ventilatori

Moderno i elegantno


Model koji izdvajamo u ovoj kategoriji, perfektno će izgledati u minimalistički, a sa dozom elegancije opremljenim prostorijama. Svojim izgledom unosi dašak posebnosti u vaš dom. Neutralni tonovi propelera u boji drveta i svetlo sivoj boji, uz savršen odnos jednostavnog i raskošnog su ono što ostavlja najjači utisak kada ugledate ovaj model iz linije ENIGMA. Mogućnost montaže na kosi plafon do 35° ga čini prilagodljivim modelom i za potkrovlje.

plafonski ventilatori

Plafonski ventilatori za dečiju sobu


Za vaše najmlađe – predlažemo najslađe! Unesite još radosti, boje i igre u njihov kutak – oplemenite ga ventilatorom iz linije WADE.  Verujemo da će ovaj model opčiniti vaše mališane i da će obožavati boje koje ga krase.

plafonski ventilatori

Svi modeli imaju tri stepena brzine i potezni prekidač .
Na sajtu vas čeka veliki asortiman najrazličitijih modela, koji su namenjeni da vaš dom ulepšaju i učine posebnim.