Da li i Vi već neko vreme razmišljate o ideji da postojeće visilice, lustere i plafonske lampe u svom domu zamenite nekim novim modelima? 

" />

Najbolja plafonska rasveta za Vaš dom

Da li i Vi već neko vreme razmišljate o ideji da postojeće visilice, lustere i plafonske lampe u svom domu zamenite nekim novim modelima? Da li priželjkujete da u svoj životni prostor unesete novine koje će postojeći enterijer još više ulepšati i pretvoriti ga u lepo uređeno i prijatno mesto za druženje sa prijateljima i porodicom? Ako je odgovor potvrdan, u nastavku Vam predlažemo tri modela plafonske rasvete iz linije AMY I.  Ono što odlikuje ovu liniju jeste elegancija uz jednostavan dizajn za ljubitelje klasike i malo kristala za one koji više vole raskošne detalje. Uz to, visokokvalitetna izrada, kombinacija tekstila, hroma i nijansi koje su otmene, a ujedno i neutrale, učiniće svaki prostor mestom koje nosi neki samo sebi svojstven šarm.

Plafonska lampa AMY I 15188D7 

Uvek evergreen, bela boja koja dominira ovim modelom plafonske lampe, bez sumnje, učiniće da ovaj model bude zapažen u svakom prostoru- bilo da ga kupujete za dnevnu ili spavaću sobu. Ravnomerno raspoređena svetlost pružiće dobro osvetljenje, zahvaljujući integrisanim LED sijalicama.

Visina 120mm, prečnik 400mm, 230V, 18W

Visilica AMY I 15188H2

Dizajnirana tako da ulepša prostrane trpezarije i dnevne sobe, i da ih oplemeni na najsofisticiraniji način, ova visilica poseduje jedinstveni šarm!   Uz ovaj model,  uključena  je  suspenzija.

Visina 1400mm, dužina 650mm, 230V, 60W

Visilica AMY I 15188H3 

Dašak elegancije za raskošno uređene enterijere.  Ovaj model krase kristali koji uz abažur od tekstila čine da ovaj model visilice izgleda predivno!

Visina 1400mm, prečnik 400mm, 230V, 60W.

Za potpun doživljaj lepote ovih modela, pozivamo Vas da posetite GLOBO izložbeni salon u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47, svakim radnim danom od 09h do 20h i subotom od 09h do 17h.