Lampe za dečiju sobu – spremni za novu školsku godinu

Počinje još jedna školska godina za vaše mališane. Novi doživljaji, nova znanja i domaći zadaci su na pomolu.

Evo par saveta kako da uz pomoć rasvete napravite motivacionu atmosferu za vašu decu, da sa lakoćom u svojim sobama rade domaće zadatke.

Stone lampe za školarce

Ukoliko su vaši mališani djaci prvaci, ili idu u osnovnu školu, naša preporuka je da napravite kutak koji će im držati pažnju i u kojem će želeti da provode vreme. Na taj način, motivisaćete ih da na tom mestu rade svoje prve domaće zadatke i stvaraju dobre radne navike.

Globo lampe iz kolekcije PIA dostupne su sa štipaljkom ili sa čvrstim postoljem za sto. Lampe sa štipaljkom pogodne su da se postavena bilo koju površinu i potpuno prilagode deci.

 

   Veoma je važno da deca domaće zadatke ne doživljavaju kao poteškoće. Oni treba da im pomognu da razviju samostalnost u učenju i dobre organizacione veštine.

Pohvalite ih i nagradite sitnicom kada uspešno savladaju sve školske obaveze. To će doneti velike pozitivne promene u njihovom odnosu prema radu.

 

 

Stone led lampe koje menjaju boju

Ulepšajte radne stolove lampama jarkih boja, koje će obožavati i devojčice i dečaci.

Globo lampe iz serije TARRON su jednostavne i veoma praktične, a ujedno i veoma zanimljive. Oduševiće vašu decu čim je uključite.

Posebna karakteristika ove lampe je osvetljena utičnica koja ima mogućnost menjanja boja na dodir kao i podešavanje jačine svetla. Uključivanje i isključivanje je takođe na dodir.

Ove lampe imaju i USB kabel za punjenje.

Lampe za srednjoškolce i studente

 

 

Lampa SHANNON

Osvetljenje podesivo na dodir. Svetlo boje 3000K (ugodna, topla bela boja), intenzitet svetlosti 400 lumena.

Stona lampa DAVOS

Detalj na vašem stolu koji možete koristiti i kao lampu za čitanje na noćnom ormariću ili stolu. Ima integrisana LED svetla kao i:

  • prekidač na dodir za uključivanje i isključivanje
  • dimer za individualnu regulaciju osvetljenja
  • Osvetljivač dodira koji omogućava laku promenu temperature boje od 4000K do 6000K po potrebi.

Stona lampa MITTI

Ono što je specifično u vezi ove stolne lampe je privlačna baza koja može zasjati u različitim bojama zahvaljujući integrisanom LED RGB svetlu. Ona ima i:

  • Mogućnost promene boje na dodir
  • Fiksiranje boje na dodir
  • Svetla boje maksimalno 450 lumena sa intenzitetom svetlosti tople bele 3000 Kelvina, neutralne bele 4300 Kelvina ili hladne 6300 Kelvina.

Pogledajte celokupnu kolekciju Globo stonih lampi za decu OVDE.

Sve proizvode možete poručiti ONLINE ili nas možete posetiti u salonu Novom Sadu na adresi Radoja Domanovića 47.