Kako izabrati pravi ventilator?

Ako prostor u kom boravite još uvek nije klimatizovan, razmislite o kupovini ventilatora koji je u potpunosti u skladu sa vašim potrebama. Na tržištu je trenutno prisutan veliki broj modela koji se umnogome međusobno razlikuju, počev od funkcionalnosti i cene pa sve do kvaliteta izrade koji je direktno srazmeran sa vekom trajanja.

Smernice za kupovinu pravog ventilatora:

  • Veličina prostorije- ono na šta prvenstveno trebate obratiti pažnju jeste veličina prostorije za koju kupujete ventilator. Imajte na umu činjenicu da različiti modeli ventilatora odgovaraju različitim veličinama prostorija, tako da nije ista snaga dovoljna za 30m2 i 60m2.
  • Kvalitet izrade- da bi izabrani ventilator imao dug vek trajanja, neophodno je da je proizvođač renomiran, a materijali koji se koriste u proizvodnji proverenog kvaliteta.
  • Funkcionalnost- da li Vam je potreban ventilator koji čija će jedina funkcija biti rashlađivanje prostorije ili bi Vam služila i funkcija rasvetnog tela? Da li izabrani model ventilatora ima mogućnost montaže na kosim plafonima?
  • Dizajn ventilatora- obratite pažnju na enterijer u prostoriji za koju kupujete ventilator. Možete izabrati modele koji su klasičnog, elegantnog ili industijskog dizajna-sve u skladu sa stilom koji preovladava u Vašem domu.
  • Cena i uslovi kupovine- poslednje, ali ne i najmanje važna jeste cena i način plaćanja. GLOBO asortiman nudi veliki izbor podnih i plafonskih ventilatora po pristupačnim cenama, uz mogućnost kupovine na rate.

Pogledajte modele ventilatora koje izdvajamo iz naše ponude!

 

Plafonski ventilator RAMONA

Model u crnoj boji, sa neobično dizajniranim propelerima i funkcijom LED osvetljenja, karakteriše visoka funkcionalnost i laka montaža. Ovaj model izrađen je od kvalitetnog metala i pogodan za postavku i na plafone koji imaju kosinu do 30°. Sijalica je uključena u proizvod.


Prečnik 1.070,00 mm visina 450mm.

18W, 230V

CENA 25.265,00 RSD

Plafonski ventilator RIVALDO

Ventilator ima propelere u bež i boji bukve, uz dodatak hromiranih detalja sa mat srebrnom i belom bojom, potezni prekidač i sasvim sigurno je da će izgledati vrlo lepo u baš svakoj dnevnoj ili spavaćoj sobi.

 

Prečnik 760mm, visina 300mm

E14, 60W, 230V

CENA 11.455,00 RSD

Plafonski ventilator PREMIER

Bela i srebrna boja uz dodatak nikla i jednostavan, a elegantan dizajn karakterišu ovaj model. Ventilator poseduje tri brzine rada, dva smera rotacije, a njegov rad možete kontrolisati pomoću daljinskog upravljača. Ovaj model možete postaviti i na kosim plafonima sa nagibom do 30°.

Prečnik 1320mm visina 431mm

E27, 40W, 230V.

CENA 32.003,00 RSD

Plafonski ventilator HARVEY 

Industrijski dizajn krasi plafonski ventilator HARVEY! Propeleri su dvostrani, rad ventilatora je u tri brzine, a za tri sijalična grla GU10 preporučujemo upotrebu LED sijalica.

Prečnik 1076mm, visina 420mm

50W, 230V

CENA 12.170,00 RSD

Podni ventilator TOWER 

Napravljen od visokokvalitetne plastike, ventilator ima mogućnost okretanja oko svoje ose i na taj način može da ventiliše veću površinu, uz tri brzine rada. Model poseduje kabel dužine 180cm i  ima daljinski upravljač kojim možete jednostavno da izaberete željenu funkciju rada.

Prečnik 260mm, visina 805mm, 50W

CENA 7.159,00 RSD

Da li smo Vam pomogli u odabiru pravog modela ventilatora?

Pogledajte kompletnu ponudu GLOBO VENTILATORA ili posetite Globo salon rasvete u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47.