Kako da na najbolji način uklopite visilice i plafonske lampe u svoj enterijer?

Kako da na najbolji način uklopite visilice i plafonske lampe u svoj enterijer?

 

Budite kreator svoje oaze za uživanja i maksimalno opuštanje u domu na najlakši i najjednostavniji način- uz pomoć unutrašnje rasvete. Bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi- imajte na umu da je kombinacija podnih, zidnih ili plafonskih lampi, visilica ili lustera odličan način da kreirate ambijent u kojem ćete uživati sa svojim prijateljima i porodicom. Ovo je moguće zahvaljujući naprednim funkcijama implementiranim u rasvetna tela, kojima se lako i jednostavno reguliše boja osvetljenja, uz sve prednosti koje sa sobom nosi LED rasveta.

Atraktivne i uvek aktuelne boje, kao što su bela i crna, daju slobodu lakog i jednostavnog uklapanja u ostatak enterijera Vašeg životnog prostora. Kada funkcionalnostima unutrašnje rasvete dodamo atraktivnu boju i moderan dizajn, na umu imamo atraktivne modele koje ćemo predstaviti u ovom GLOBO BLOGU. U pitanju je linija rasvete PRUNA, koja nam donosi visilice i plafonske lampe zanimljivog dizajna, u beloj i crnoj boji.

LED Visilice iz linije PRUNA

Dizajnirane kao elegantan dodatak svakom enterijeru, LED visilice iz ove linije oplemeniće svaki prostor u koji budu postavljene. Kombinujući metal i visokokvalitetnu plastiku uz zanimljiv dizajn, iz linije PRUNA izdvajamo LED visilice koje su dostupne u beloj i crnoj boji. Željeni režim rada ovih visilica lako možete kontrolisati putem daljinskog upravljača, kojim regulišete izbor i boju svetlosti.

 

Visina 1500mm, prečnik 500mm, 60W, 230V, 6000Lm, 3600Lm, 3000-6000K.

Kontrola rada uz pomoć daljinskog upravljača.

LED Plafonske lampe iz linije PRUNA

Upotpunite sliku lepo uređenog enterijera kombinujući uz visilice iz ove linije i plafonske lampe. LED plafonske lampe po dizajnu i boji prate visilice, tako da ćete njihovom kupovinom u svom domu kreirati ujednačanu vizuelnu formu. Osim estetskog elementa, ove modele krasi funkcionalnost i visokokvalitetna izrada koja će garantovati dug vek korišćenja.

 

Visina 370mm, prečnik 500mm, 60W, 230V, 6000Lm, 3600Lm, 3000-6000K

Kontrola rada uz pomoć daljinskog upravljača.

Ukoliko su Vam se dopali predstavljeni modeli visilica i plafonskih lampe i ako mislite da bi se lepo uklopile u Vaš enterijer- pozivamo Vas da više detalja i cenu proizvoda pogledate na LINKU