Inovativne i atraktivne GLOBO plafonjere

Verujemo da ste do sada imali priliku da se uverite u raznovrstan i atraktivan asortiman GLOBO proizvoda. Počev od najrazličitijih modela stonih i podnih lampi, preko lustera i visilica, pa sve do plafonskih ventilatora i solarne i spoljne rasvete, uočićete zaista raznolik dizajnerski stil. Ovde je reč o modelima čiji je nastanak inspirisan tradicionalnim, moderenim, ili pak industrijskim duhom.

Ono što ovim putem želimo da istaknemo kao novinu u asortimanu naših proizvoda, jestu inovativni i vrlo atraktivni modeli plafonjera koji očaravaju svojom jedinstvenošću! LED plafonjere, čiji prečnik seže do 80cm, biće upečatljiv detalj u Vašem domu koji neće ostati neprimećen! Kao novi modeli na našem tržištu, ove plafonjere su trenutno vrlo atraktivne, a baš takvi modeli GLOBO ponudu čine posebnom.

 

Velike LED plafonjere idealne su za prostorije veće kvadrature jer emituju dosta svetlosti. Pored svoje, na prvi pogled uočljive posebnosti, ovakve modele odlikuju napredne funkcije kao što su mogućnost bluetooth povezivanja i slušanja omiljene muzike, rad noćnog, prigušenog svetla, mogućnost menjanja intenziteta, boje i temperature svetlosti putem daljinskog upravljača. Kombinacija svetlucavog efekta, K5 kristala, hroma, akrila i metala krasi ove predivne plafonjere, a pravi utisak njihove lepote u potpunosti ćete osetiti kada ih vidite uživo! Zato Vas pozivamo da posetite naš salon rasvete, i uživate u magičnom osećaju koji će Vas pokrenuti da jedan model ovakvih plafonjera priuštite svom domu.

Ovim putem Vam predstavljamo dva modela iz linije TUNE i BERTI.

Plafonjera TUNE 41341-72

 

 Prečnik 800mm, visina 115mm.
230V, 72W, LED
CENA 35.371,00 RSD

 

 

Plafonjera BERTI 48407-80

 Širina 640mm, dužina 640mm, visina 120mm.
LED, 80W, 230V.
CENA 22.739,00 RSD

 

Očekujemo Vas u našem salonu rasvete, na adresi Radoja Domanovića 47, u Novom Sadu, svakog radnog dana od 09h do 20h, kao i subotom od 09h do 17h.

Ceo asortiman možete pogledati u GLOBO WEB SHOPU.