Da biste se u svom domu osećali prijatno i uživali u komforu i udobnosti, u skladu sa tom željom potrebno je da pažljivo isplanirate sve elemente u enterijeru. Detalj koji  svakom prostoru daje karakter je rasveta. 

" />

GLOBO smart rasveta za uživanje u svakom trenutku

Da biste se u svom domu osećali prijatno i uživali u komforu i udobnosti, u skladu sa tom željom potrebno je da pažljivo isplanirate sve elemente u enterijeru. Detalj koji  svakom prostoru daje karakter je rasveta. Shodno tome, za lepo uređenu prostoriju neophodno je pažljivo uskladiti plafonsku, podnu ili  zidnu rasvetu sa ostatkom enterijera.

Birajte pametno- izaberite smart rasvetu

Smart rasveta kao spoj estetike i funkcionalnosti predstavlja idealan izbor ako je Vaša želja da imate dom koji je opremljen za uživanje u svakom trenutku. Kreirana tako da olakša i ulepša boravak u prostoru, pametna rasveta pruža mogućnost jednostavnog i lakog upravljanja  putem aplikacije na smart telefonu, daljinskog upravljača ili pak, glasovnom kontrolom.  Izaberite jačinu, boju i vreme trajanja osvetljenja. Kada pronađete režim rada koji Vam najviše odgovara imate mogućnost da ga snimite i u samo par klikova u svom domu kreirate ambijent koji volite.

Bogat GLOBO asortiman nudi pregršt najrazličitijih modela unutrašnje i spoljašnje rasveta, u kojem specijalnu pažnju privlači upravo smart rasveta. U kombinaciji visokokvalitetnih materijala i lepog dizajna nastali su mnogi smart light modeli,  a u ovom blogu izdvajamo model iz linije CARRY.

Plafonska smart lampa CARRY 41354-30SH

Lampa koja se, zahvaljujući svom dizajnu, lako može uklopiti u gotovo svaki enterijer, biće dobar izbor ako poželite da svoj životni prostor oplemenite nekim od modela pametne rasvete. Uz prečnik od 53cm, lampa pruža kvalitetno osvetljenje, a integracija sa postojećom smart home mrežom Zigbee čini je fantastičnom! Upravljanje regulišite putem daljinskog upravljača, glasovne komande ili putem Tuya smart aplikacije (Android TM/IOS).  A za iskru elegancije zadužen je svetlucavi efekat koji ova lampa emituje!

Prečnik 530mm, visina 83mm
30W, integrisan LED 5W RGB,  230V,3000K-6000K, 1500Lm

Sve u svemu- ovo je model koji će zadovoljiti baš svaki Vaš zahtev, a Vi ga obavezno pogledajte u GLOBO izložbenom salonu u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47. Takođe, model je dostupan i za kupovinu online, a sve detalje i cenu možete pogledati na linku

Ceo asortiman GLOBO smart rasvete dostupan je na LINKU