Globo smart rasveta- jer uživanje treba da bude potpuno!

Kako da svoju oazu mira ulepšate, a trenutke koje provodite u svom domu sa porodicom i prijateljima još više oplemenite?

Iz GLOBA stižu sjajne vesti!

U raznovrsnoj ponudi, ističemo novitete koje ćete obožavati- reč je o smart light programu.

Od sada, možete na vrlo jednostavan način da kreirate fantastičan ambijent za uživanje!

Korišćenjem aplikacije, mobilnog telefona ili daljinskog upravljača, u prilici ste da kontrolišete jačinu svetlosti rasvete, promenu boje svetla, a možete se i opustiti uz omiljenu muziku. Sada je potpuno uživanje u slobodnom vremenu na samo par klikova od Vas!

Kao našu preporuku, iz ponude smart rasvete, danas izdvajamo plafonsku lampu iz linije RITA.

Ovaj model krasi elegantan dizajn, čiju lepotu još više ističe svetlucavi efekat. Uz LED osvetljenje, funkciju glasovne kontrole (ili pak regulisanja rada putem daljinskog upravljača) i mogućnost podešavanja intenziteta i boje svetlosti, možete vrlo jednostavno kreirati atmosferu u skladu sa Vašim željama. Za perfektno uklapanje ovog modela u elegantno opremljene enterijere zaslužan je savršen balans jednostavnosti i sofisticiranosti. Ukoliko želite notu luksuza i otmenosti u svom domu, odabirom ove plafonske lampe iz smarth light programa pravite odličan izbor!


Prečnik 490mm, 230V, 30W.
CENA 12,737,00 RSD

Više modela iz smart light ponude možete pogledati u GLOBO izložbenom salonu u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47, kao i u WEB SHOPU