GLOBO školske lampe- odlične za sto svakog školarca

Kada smo kod detalja, ono što je nezaobilazan detalj na svakom radnom stolu jesu stone lampe. Danas na tržištu možete pronaći veliki broj školskih lampi, a ukoliko želite da donesete pravu odluku- birajte lampe kvalitetne izrade, koje će garantovati dug vek korišćenja.

Ovaj put iz GLOBO asortimana izdvajamo tri modela lampi za radni sto Vašeg školarca.

Stone lampe iz linije FAMOS

Modeli koji nam stižu iz ove linije dostupni su u četiri boje: crna, bela, crvena i plava. Njihova najupečatljvija karakteristika je visokokvalitetna izrada, kao i fleksibilnost zahvaljujući funkciji da se visina može podesiti po želji, a svetlosni snop usmeriti u određenom pravcu. Metal i kvalitetne opruge, uz plastične delove,  čine materijal od kojeg su lampe iz linije FAMOS izrađene. Kako bi se postigla ušteda energije, preporučujemo upotrebu LED sijalica.

Dužina 400mm, visina 590mm, širina 150mm.
E27, 40W, 230V.
CENA 2.275,00 RSD

Stona lampa BASIC 2485

Klasika koja je uvek aktuelna odlikuje ovaj model lampe neutralne, bele boje. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu, ovaj model pogodan je za svaku đačku sobu, bez obzira na uzrast deteta.

Širina 215mm, visina 350mm
40W, 230V.
CENA 1.363,00 RSD

Stona lampa MONO 24850 

Atraktivna boja  i elegantan dizajn lampe biće odličan detalj kako u sobama mlađih, tako i starijih učenika.  Hromirani detalji se u kombinaciji crvene boje posebno ističu, a kabel od 1,6m omogućava laku manipulaciju.

Širina 205mm, visina 350mm
E14, 230V.
CENA 1.687,00 RSD

 

Ovim putem smo predstavili samo delić iz bogatog, GLOBO asortimana. Kako biste se uverili u najraznovrsniju ponudu na tržištu- pozvani ste da posetite GLOBO izložbeni salon u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47, ili da posetite naš WEB SHOP