GLOBO izdvaja- moderna rasveta za trpezariju i dnevnu sobu

Potraga za rasvetom koja će vaše trpezarije i dnevne sobe spojiti u jednu skladnu celinu ne mora da bude zahtevna i zamarajuća. Tu smo da vam damo predlog kako da uz pomoć rasvete kreirate prostor pun topline, krojen po meri uživanja baš svih ukućana. Još ako ovome dodamo činjenicu da je u toku sniženje od 10% za porudžbine putem GLOBO online shopa- onda verujemo da imamo vašu pažnju.

Danas vam predstavljamo model visilice i plafonske lampe koji će se savršeno uklopiti u moderan i sofisticiran ambijent.

Reč je o modelima koji su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, dizajniranih tako da plene svojim izgledom i da poberu pohvale svih prisutnih. Visilica i plafonska lampa kombinuju hrom i nikl mat, a krase ih i dve vrlo atraktivne boje. Ovi modeli rasvete vrlo lako se kombinuju sa ostatkom enterijera i odgovaraju kako moderno opremljenom domu, tako i onom domu koji u sebi neguje naklonost ka tradicionalnom stilu opremanja. Neobičan izgled visilice i plafonske lampe ističe ih u odnosu na ostale modele, a neutralne i ujedno moderne nijanse čine ih lako uklopljivim.

Visilica 15324

Detalj kojim ćete uneti stil u enterijer svoje trpezarije. Visilica poseduje E27 sijalično grlo kojem odgovraju sijalice maksimalne snage do 40W. Visina modela je 1200mm, dok je prečnik 350mm.

SNIŽENA CENA 9.233,10 RSD

Plafonska lampa 15324D

Model kojim ćete sliku atraktivnog enterijera upotpuniti i u dnevnoj sobi. Lampa, kao i visilica, ima sijalično grlo E27 kojem odgovaraju sijalice maksimalne jačine do 40W, dok su joj dimenzije 320mm visina i 250mm prečnik.

SNIŽENA CENA 4.547,70RSD

 

Snižene cene odnose se samo na online kupovinu putem GLOBO WEB SHOPA Ostanite u udobnosti svog doma i uživajte u asortimanu sniženih proizvoda iz GLOBO ponude.