Imate li u svom domu mesto za uživanje nakon završenih svih obaveza? Da li se tamo vraćate i opuštate skoro svakog dana uz šolju kafe ili čaja? Zašto ne biste svoj kutak pretvorili u omiljeni kutak za odmor?

" />

Fotelje iz GLOBO asortimana - za udobnost o kojoj ste oduvek maštali

Imate li u svom domu mesto za uživanje nakon završenih svih obaveza? Da li se tamo vraćate i opuštate skoro svakog dana uz šolju kafe ili čaja? Zašto ne biste svoj kutak pretvorili u omiljeni kutak za odmor? Da biste uživali u jednom takvom, samo Vašem mestu, pročitajte koji su to modeli fotelja iz našeg asortimana pravljeni sa jasnom namerom da svaki trenutak učine jedninstvenim!

U pitanju su unikatni, ručno rađeni modeli koji su pravljeni za višegodišnja uživanja.

Za ljubitelje jednobojnog nameštaja

Ukoliko se ubrajate u grupu pristalica po kojima je jedna boja sasvim dovoljna, onda ćete biti oduševljeni ovim jedinstvenim modelima! Jednostavan dizajn, vrhunski kvalitet štofa i udobnost bez koje nećete moći da zamislite naredni dan, glavni su atributi ovih modela. Ispunjene su penom, u kombinaciji materijala štof/drvo.

 

  crvena fotelja B412252


Šifra proizvoda B412462-5

 

 zuta fotelja

Šifra proizvoda B412462-13

 

 

Ponešto i sa razigranim dezenom...

Ako je Vaš dom mesto gde se susreću i na specifičan način uklapaju različiti oblici, dezeni i boje, onda ćete sigurno biti spremni na kupovinu ovih fotelja čim ih ugledate! Posebne u svojoj jedinstvenosti, pokrenuće samo najlepše emocije svaki put kada ih vidite; budite spremni na to da često dajete odgovore na pitanje gde ste ih kupili.

Priznajte da ove fotelje izgledaju udobno već na prvi pogled!

 

  udobna fotelja cvetna

Šifra proizvoda B412252

 

 

 

sarena fotelja 

 

 

Šifra proizvoda B412350

 

 

 

Kombinacija krzna i somota na poklopcu čine sklad koji ćete jednostavno obožavati! Model B412278 presvučen je 100% poliesterom i ima nosivost do 150 kg.

udobna sarena fotelja 

Šifra proizvoda B412278

 

 

U slučaju da ste inspirisani na stvaranje novih uspomena u svom omiljenom kutku za odmor, pozvani ste u naš izložbeni salon u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47.

Druge proizvode iz GLOBO asortimana, potražite na našem sajtu.