Ako ste u nedoumici na koji način biste mogli da svojoj dnevnoj ili spavaćoj sobi date još malo šarma i topline- razmislite o kupovini električnog kamina.

 

" />

Električni kamini- za toplinu i dekor Vašeg enterijera

Ako ste u nedoumici na koji način biste mogli da svojoj dnevnoj ili spavaćoj sobi date još malo šarma i topline- razmislite o kupovini električnog kamina.
Kao praktično rešenje za hladne dane, dizajnirani na atraktivan i estetski vrlo dopadljiv način, modeli električnih kamina su upravo zbog svojih pozitivnih karakteristika vrlo aktuelni i traženi.

Njihovom upotrebom prostor će uvek biti uredan i čist, a u njihovu lepotu morate se sami uveriti!

Ovonedeljni blog biće posvećen elegantno dizajniranim električnim kaminima, pa ukoliko je Vaš životni prostor inspirisan sofisticiranošću i luksuzom- onda će modeli eletrokamina koje predstavimo u nastavku biti više nego dobri predlozi!

Atraktivan dizajn u crnoj i beloj boji...

Neprolazno elegantna i sofisticirana crna boja lako se uklapa u gotovo svaku nijansu koja preovladava u enterijeru. Jednostavna dizajnerska forma jasnih ivica, uz kombinaciju stakla, autentičnog efekta vatre i LED osvetljenja, čini model električnog kamina B991580-4 gotovo neodoljivim!

Model se montira na zid, poseduje tajmer i daljinski upravljač putem kojeg možete korigovati efekat plamena i odabrati jedan od dva dostupna nivoa toplote.

 

 Dužina 1280mm, širina 260, visina 610mm.
 

Ako bi se u Vaš enterijer bolje uklopila svetlija nijansa električnog kamina, imajte na umu da je ovakav model dostupan je i u beloj boji.

 Dužina 1280mm, širina 260, visina 610mm.

Da biste ove jeseni i predstojeće zime uživali u toplom i lepo uređenom domu, pozivamo Vas da posetite GLOBO izložbeni salon u Novom Sadu.
Ovde ćete imati priliku da vidite više modela električnih kamina, kao i da se informišete o svim detaljima koji Vas interesuju, a vezani su za način rada kamina, montažu, dostupnost, cenu ili načine plaćanja.

Čekamo Vas na adresi Radoja Domanovića 47, a radno vreme u kojem možete da nas posetite je od ponedeljka do petka od 09h do 20h i subotom od 09h do 17h.

Vidimo se!