Električni kamini, nameštaj i dekorativni predmeti za lepo uređen dom

Bogata GLOBO ponuda koju čini izuzetno široka paleta modela rasveta- počev od podnih i stonih lampi, preko visilica i plafonskih lampi do lustera, spoljne i unutrašnje rasvete, oplemenjena je i velikim izborom električnih kamina, nameštaja i dekorativnih predmeta.

U lepotu svih ovih predmeta možete se lično uveriti u GLOBO izložbenom salonu u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47.

Ručno rađeni nameštaj

U spoju jedinstvenosti, funkcionalnosti i naglašene estetike kreirani su svi modeli nameštaja koje možete pronaći u našem asortimanu. Počev od fotelja, komoda, klupa i taburea- na jednom mestu pronaći ćete baš sve za svoj dom. Jednobojni ili cvetni dezen- izbor je na Vama, a ponuda koja Vas čeka sigurno će Vas dovesti do velike neodlučnosti!

Električni kamini

Kreirani tako da zadovolje najistančanije ukuse poklonika elegantnog i savremenog dizajna, u ponudi izdvajamo električne kamine koji već pri prvom pogledu oduševljavaju svojim dizajnom! Dostupni i u uvek atraktivnim bojama kao što su crna i bela, kao i različitim veličinama- elegantan dizajn električnih kamina čini ih odličnom dopunom svakom luksuzno uređenom enterijeru. Ljubitelji tradicionalnog dizajna biće oduševljeni ponudom električnih kamina koje krasi lepota i autentičnost retro dizajna. Pored estetike, neophodno je naglasiti i glavnu funkciju svih električnih kamina, a to je zagrevanje prostora. Imate priliku da izaberete različite jačine grejanja, da upravljate radom ovim električnih kamina, kao i da uživate u vrlo realnom efektu vatre koja gori!

Dekorativni predmeti

Pronađite lepotu u detaljima. Dekorativni predmeti učiniće svaki prostor lepo uređenim kutkom za uživanje. Posetite nas i uživajte u ponudi predmeta koji su osmišljeni da Vaš životni prostor učine prijatnim i lepim.

Više o ponudi električnih kamina, ručno rađenog nameštaja i dekorativnih predmeta možete pročitati na LINKU 

Pozvani ste da nas posetite i da u bogatom asortimanu naših proizvoda izaberete one koji su savršeni za Vaš dom!