Dobrom kombinacijom unutrašnje rasvete do savršenog enterijera

Dobrom kombinacijom unutrašnje rasvete do savršenog enterijera

 

Ukoliko želite da svoj životni prostor pretvorite u prijatno mesto gde ćete sa radošću okupljati porodicu i družiti se sa prijateljima, imajte na umu da je uređenje enterijera ključno. Ako se pitate odakle početi, verujemo da će Vas obradovati činjenica da nije neophodno uložiti previše ni vremena ni novca za ovakav projekat. Ono što je potrebno, jesu idejevezane za uređenje koje ćete moći vrlo lako implementirati u svoj dom, bez obzira na to kom stilu uređenja ste više naklonjeni. Imajte na umu da izborom određenih modela rasvete i njihovom međusobnom kombinacijom naglašavate lepotu pojedinih delova prostorije. Ovakva vrsta ulaganja neće predstavljati veći izdatak za Vaš budžet, a ujedno će prostor oplemeniti i podariti mu novu enegriju.

Uklopite podnu lampu i visilicu

U današnjem blogu, iz bogatog GLOBO asortimana predstavićemo Vam liniju rasvete NETTY. Odlika ove linije jeste neobičan dizajn abažura koji na vrlo suptilan način zadržava elemente i tradicionalnog stila. Podna lampa i visilica čine odličan spoj kada poželite da u svoju dnevnu sobu ili trpezariju unesete novine. Modeli GLOBO rasveteodlikuju prvenstveno kvalitetna izrada i funkcionalnost, dok je posebno naglašen estetski pečat. Shodno boji koja preovladava u enterijeru Vašeg doma, možete se odlučiti za kombinaciju bele boje i boje drveta, ili za kombinaciju crne boje i boje drveta.

 

Podna lampa 54306SW-Visina 1600mm, prečnik 600, E27, 60W, 230V.

Informacije o ceni potražite na LINKU

 

Visilica 54306HW -visina 1200mm, širina 400mm, E27, 60W, 230V.

Informacije o ceni potražite na LINKU

 

 

 

 

Podna lampa 54306S- visina 1600mm, prečnik 600, E27, 60W, 230V.

Informacije o ceni potražite na LINKU

Visilica 54306H-visina 1200mm, širina 400mm, E27, 60W, 230V.

Informacije o ceni potražite na LINKU

 

Lampe i visilice iz linije NETTY izrađene su u kombinaciji metala i drveta. Podne lampe poseduju podesive abažure kojima se lako usmerava svetlostni snop u željenom pravcu. Uz njih, lako ćete ulepšati svoj kutak za čitanje i oplemeniti ga funkcionalnim modelom unutrašnje rasvete.

Kupovinom ovih proizvoda putem GLOBO WEB SHOPA (LINK KA  ) artikli na Vašu kućnu adresu stižu sa sniženom cenom od 10%.

Više informacija o ovim ili nekim drugim modelima iz GLOBO asortimana možete dobiti pozivom na broj telefona 021/633-1104 ili možete posetiti naš izložbeni salon u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47, radnim danima od 9h do 20h i subotom od 9h do 17h.